Föreläsning Skolverket och Nationellt centrum för läs- och skrivutveckling

Jag vet att jag talar innerligt och att jag vädjar med mitt språk via min kropp. Här föreläser jag för Skolverket och Nationellt Centrum för läs- och skrivutveckling!

Jag har fått mycket fina lovord tillbaka för den här föreläsningen – ni som var där och lyssnade tyckte att jag höll mig framme då det gäller skolutveckling. Jag värnar barnens rätt till sitt lärande och till sin lärande utveckling. Jag är också glad över att jag fick förtroendet att föreläsa och tackar också för det!

I all ödmjukhet! Och glädje förståss!

This entry was posted in Barns rättigheter, Föreläsningar jag ger and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.