Att vara ledig – att ta sig ledigt!

Jag tog ledigt i några timmar, dagar och nätter. Jag tog ledigt. Mobilen stängde jag av. Sen vankande jag omkring i något så sällsamt som nutiden. Jag vinglade omkring i det som kallas vi. Tiden strömmande kors och tvärs genom alltsammans. Jag var där. Du var där. Vi var där. Sedan gick vi motsols, medströms, och stannade till där klockorna stod och allt annat var tidlöst. Jag åt en majskolv. Människorna runt omkring åt andra saker. Båtarna kastade loss och alla vindar for huller om buller. Själv stod jag stadigt där jag stod. Äntligen tänkte jag.

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Verkligheten. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.