Mail, Zaremba, jag och lärandet!

Jag lyssnade till slutet av Zaremba-sändningen på Timbro, och hörde
din röst tala om lärande, innehåll och om hur rektor och lärare
träffades varje morgon för att samtal om detta. Det skulle jag vilja
läsa mer om, och det är jag säker på att fler skulle vilja! Jag tänker
också på när du berättade om de curriculum teachers och librarian
teachers du mötte i den sydafrikanska skolan. Allt detta önskar jag
att du vill berätta om igen, för vi behöver även de goda exemplen från
andra skolorganisationer att inspireras av och jämföra med!

Jag hade en lång diskussion med Zaremba.  Jag håller mig strikt till klassrummet och lärandet där. Jag blir mycket glad över det mail jag får och jag ska givetvis samla mina tankar och mina visioner om en skola jag delvis är utbildad i och delvis har fått uppleva i andra länder. Jag ska skriva, skriva, skriva! Och i mitten och i fokus ska lärandet stå!

Ticketack du mailskrivare! Jag blev mycket glad åt uppdraget och att du följt mig så länge att du vet vad jag kan ge. I min nya bok skriver jag om lärandet och hur jag ser på detta. Boken kommer i augusti!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Mail, Zaremba, jag och lärandet!

  1. Morrica skriver:

    Ah, så spännande, jag hoppas de frön som såddes i samtalet gror och frodas

Kommentarer är stängda.