Engelska: Eleverna lär sig tillsammansEleverna i min lilla trea fick samarbeta, samtala och ta orden i sina munnar ständigt. Alla texter lästes ut. Det betyder inte högläsning då högläsning är en konst. Men det är en konst att utveckla muntlighet i engelskan. Om eleverna får göra det ihop med en klasskompis så blir det muntligt. Här har eleverna haft roligt. De har också försökt att gissa på ordet Because – men det gick inte så bra – skriver eleverna i marginalen.

Eleverna är också bildmedvetna, bilden stöttar eleverna i textfördjupning och förståelse. I stort sett handlar det om hur vi lärare undervisar.

 

Det här inlägget postades i Lektioner och lektionsförslag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.