Denna plats vill jag ge till …

Jag har fått platser i present. Dessa presenter är märkligt stora. Jag har fått tehus, jag har fått restauranger, jag har fått städer, jag har fått en stol vid ett köksbord, jag har fått en stund på en balkong, jag har fått en stadsteater, jag har fått en picnicyta, jag har fått en stund på ett SPA. Att få en plats är något alldeles speciellt. Man kan få en stund också. En stund är att ge saker och ting som passar ihop med en stund. Låt mig tänka: Om jag ger en stund på denna plats skulle jag ställa fram en bricka med något njutbart, en bit choklad, en nybakad bulle eller en alldeles underbar liten tårta för en endaste person att gluffsa i sig, en tidning med flugfiske eller en tidning med wordpress-hitta-på-saker. Jag skulle sätta en klocka där absolut tidlöshet skulle råda. Om jag satte dit en till stol skulle jag baka en tårta för två och hoppas på ett gränslöst intressant samtal om ditten och datten, allt mellan himmel och jord. Denna plats ger jag idag till Kristina Alexanderson.

 

Det här inlägget postades i Barns rättigheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.