Elevernas utvärdering – den tog jag till hjärtat

Mina elever och deras arbeten och iver har jag alltid uppmärksammat. Och visst. Jag kräver mycket men det har jag en plan för att göra. Låt oss säga en läroplan. Och eleverna har fått nys om att jag älskar kaffe. En dag försvann några elever till lärarrummet och kokade kaffe till mig. Det var som ett tack för en bra arbetsdag. Jag log, sörplade kaffe och skrattade åt den mycket viktiga utvärderingen jag fick. Läraryrket – det är allt annat än rutin och vardagligheter – man vet aldrig riktigt vad som kan hända under en skoldag!

 

Det här inlägget postades i Formativ bedömning, Läraryrket och lärarrollen, Pedagogik, Pedagogiska miljöer, Skolrättigheter, Verkligheten och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.