Precis då jag hängde med mitt pedagogiska huvud…

… och kände mig ensam damp det ned en pedagogisk rad på min mobil. Det stod: Jag tror du får många lärare att känna sig mindre ensamma. Det var som om jag fått något vackert, som ett pärlhalsband att klä mig i för några minuter. Jag tittade på orden och tänkte – jag ska ta dem till mig – och sedan möta verkligheten igen. Vi behöver verkligen ge varandra ord som lyfter upp, verkar för framtid och som vill oss väl och gott. Det gäller oss alla. I bara farten köpte jag tre paket kakor. Dem ska jag förse dem jag strax kommer att lyssna till.

 

This entry was posted in Barns rättigheter. Bookmark the permalink.

One Response to Precis då jag hängde med mitt pedagogiska huvud…

  1. Pippi says:

    Anne-Marie!
    Jag behöver ett pärlhalsband!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *