Högskoleprovet – för gymnasieskolan!

Högskoleprovet bör vi visa för gymnasieskolan, lärare och elever. Det är en väg in till högskolan. Vi kan åskådliggöra redan nu vad som krävs för fortsatta studier så slipper allt komma som en överraskning klockan fem, eller fyra, eller tre minuter i tolv!

Jag läste att matematiken var förstärkt, samt språkförståelsen likaså. Jag menar att vi kanske alla till mans kan studera vad som krävs för fortsatta studier. Sen är det inte så att vägen till ett högskoleprov går via ensidigt pluggande i vissa ämnen. Jag tror det är mer komplicerat än så.

This entry was posted in Formativ bedömning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.