Mot TV-studion!

Jag ska ta en lång promenad till en TV-studio. Vandra in i mina tankar. Följa Tomas Tranströmers ord – dem jag alltid har som ledord i mitt lärararbete – UPPDRAG – ATT VARA DÄR MAN ÄR!. Jag ska långsamt vandra genom ett Stockholm med min pedagogiska inre fana. Den är ibland på halvstång. Ibland hissad till toppen. Ibland slokar den där och ibland har vinden tagit fatt i den. Då vecklar den ut sig till fullo. Den promenaden ska jag ta. Och den går långsamt, långsamt, långsamt.

Det här inlägget postades i Kommunikationen, Läraryrket och lärarrollen och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.