Förväntade stordåd i THE CAGE

Vad är The Cage?

9 skolagitatorer håller 9 brandtal inuti 90 kvm transparent skola 
– Det här vill vi se mer av i skolan – hur tänker ni göra?
Under 9 timmar håller SkolSverige 30 lärare, 5 elever och 5 skolledare inlåsta i en plexiglasbur centralt placerad på Skolforum med uppdraget att möta några av Sveriges mest kända skolagitatorer. Uppdrag: att utifrån LGR11/GY11 och i relation till brandtalen designa sekvenser av intressant och innovativt lärande.
Skolagitatorer: Johan Ronnestam – PR, Anne-Marie Körling – skolutvecklare, Ann-Marie Begler – Generaldirektör Skolinspektionen, Carina Schedvin – doktorand i pedagogik, Timbuktu – artist, Navid Modiri – inspiratör och entreprenör, Eva Fors – IT-pedagog och entreprenör, Hans Rosling – professor. Besök http://thecage.se/ för mer information.Vill du delta i The Cage?
Villkor: – Vi börjar kl. 07.00 den 31 oktober och slutar kl. 16.30. – Vi bjuder på mat och förfriskningar under dagen – Allt material som ni tar fram publiceras med Creative Common-licensen CC-BYNC Våra förväntningar: – Vi förväntar oss stordåd, kreativitet, glädje och ett unikt fortbildningstillfälle tillsammans med likasinnade. Klicka här för att läsa mer och för att göra din anmälan

Det här inlägget postades i Värdegrunden, Verkligheten, Vetenskap och teori, Visionerna. Bokmärk permalänken.