Skolöverstyrelsestilen – en skrivstil för grundskolan – någon?

Hej!
Jag fick iden att googla efter typsnittet för den sk ”skolöverstyrelsestilen”, den skrivstil som infördes 1975 i grundskolan o bl a jag fick lära mig. Tyckte eg att den var rätt elegant, dessutom har den ju ett kultvärde. Men jag hittar den inte. Så jag undrar om jag kan få ett tips om den finns att ladda ned eller få tag på någonstans för datorn.
Tack på förhand!
Det här inlägget postades i Svenska, Svenskämnet. Bokmärk permalänken.

1 svar på Skolöverstyrelsestilen – en skrivstil för grundskolan – någon?

  1. Karin janson skriver:

    Googla Plum BDL eller Seyes NDL – jag tror det kan bli bra!7 Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.