Alla vidgade begrepp!

Jag tänker på det utvidgade textbegreppet. Jag tänker på det utvidgade bildbegreppet. Jag tänker på det utvidgade musikbegreppet. Jag tänker på det utvidgade idrottsbegreppet. Jag tänker på det utvidgade matematikbegreppet. Jag tänker på mitt utvidgade kollegium. Jag tänker …

Det handlar väl om hur kunskapen vidgas och blir större. Jag tänker också att ämnen går i varandra, möts och vidgar perspektiven. Musik är ett mycket stort begrepp. Bild också. Jag tänker att vi kan ha ett förhållningssätt att alla begrepp är vidgade, blir vidgade, görs större och till slut också omsluter andra vidgade begrepp.

This entry was posted in MITT UTVIDGADE KOLLEGIUM. Hälsa på en kollega, bara ett klick bort, Ordförrådet, Pedagogik. Bookmark the permalink.

3 Responses to Alla vidgade begrepp!

  1. Karin Wendt says:

    Välkommen till Lund imorgon! Det ska bli intressant att lyssna på dig igen! / Karin

  2. Fint och smart resonerat!

  3. Det utvidgade skolbegreppet…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.