Att fånga lärarens intresse

– Vad gör du, frågar en lärare.

Jag är full färd med att göra en lektion. Jag gör den i personalrummet. Och jag vet … att jag har läraren med. Och jag missar inte chansen att inte bjuda in. Det slutade med att läraren glittrade i sina pedagogiska ögon, ville pröva och ville själv göra. Jag berättade om just detta. Att vara den görande läraren och få med sig eleverna på det man gör. Då blir det undervisning. Då frågar eleverna. Precis som läraren.

Nästa vecka modellar jag undervisningen för läraren och hennes elever. För att läraren vill.

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger, Kommunikationen, Konsultation av något slag, Lektion. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.