Om jag vore rektor – en pedagogisk promenad

Om jag vore rektor skulle jag skriva en fin lapp att sätta på dörren. Jag skulle visa vad jag gjorde när jag inte var på mitt rum. Jag skulle skriva

ÄR PÅ PEDAGOGISK MORGONPROMENAD GENOM HELA SKOLAN 

Börjar 8.20 åter 9.20

Och jag skulle gå en runda varje dag, titta in i klassrum och säga godmorgon, le åt eleverna, se glatt på läraren som står i full beredskap att släppa in sina/våra elever till en dag fylld av överraskningar, innehåll, kontinuitet, högläsning, ämnesorientering, begrepp och värdegrunden … ja … värdegrunden den skulle jag känna under mina fötter!

Det här inlägget postades i Om jag vore rektor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.