Ögon som ser, öron som hör, summera! summera!

Körling fotograferar 2009Körling fotograferar 2009 Tack du kollega som under en hel vecka deltagit aktivt i mitt klassrum. Din aktivitet som jag krävt av dig – att vara lågmäld, lyssnande, tyst, iakttagande, omärklig – så vill jag säga att ingenting har gjort mig så gott som att ha haft dig där. Det har varit fantastiskt upplyftande att ha de samtal vi har haft, att jag fått visa och berätta i mitt rumsliga rum, och att du så vackert lylyssnande och lyseenden (lyhörd betyder båda orden) vågat vara så passiv. Jag har haft fantastiska pedagogiska dagar tillsammans med dig…

Så jag ville jag ge dig några av mina pedagogiska vingpennor … och själv har jag i din närvaro putsat upp mina!
Anne-Marie

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen, Modellerna, Strategier and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.