Vägledd undervisning och formativt samspel

Den vägledda undervisningen eller det formativa samspelet är en fantastisk upplevelse att ingå i. Här är jag delaktigt närvarande i den lärande situation jag befinner mig i. Läraren tjänstgör som aktiv modell för det jag ska göra då jag genomgått min utbildning. Jag är i min egen utvecklingszon – lärande och aktiv. Det är några år sedan jag satt där jag satt (2002)  men tankarna och det jag upplevde ständigt en utvecklingstanke i min undervisning.
This entry was posted in Kommunikationen, Läraryrket och lärarrollen. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>