Matematikbiennalen – gensvar på föreläsningen – Åh-örare!

KörlingföreläserfotografiAndreas

Föreläsningen var mycket inspirerande och tankeväckande. Varje gång jag hör dig föreläsa eller läser på din blogg blir jag lika fascinerad av ditt sätt att se på eleverna och inlärning. Jag känner många gånger att jag också vill! och jag försöker verkligen ändra min lärarstil, men det är inte lätt.
Jag tog några bilder under din föreläsning, men jag vill inte använda blixt för att störa. Det innebär att bilderna är med dålig kvalitet. Jag vill fånga själva föreläsningsbilderna istället för att skriva av texter som visades. Du får i alla fall alla mina bilder från din föreläsning.
Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger, Matematikundervisning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.