Nya stolar och nya samtal

Körling fotograferar 2010

Så kliver jag in i det nya. Jag sätter mig på nya stolar. Ingår i nya samtal. Ingår i ett annat sammanhang. Något större kanhända, mer övergripande kan tyckas. Jag tänker alltid i termer av Thoreau – En stol för ensamhet, två stolar för samtal, tre stolar för sällskap. Det finns några andra ord som Thoreau skrivit också –

Go confidently in the direction of your dreams!

Dreams kan översättas med vision.  Jag kan med andra ord fortsätta att leva de tankar jag har och de skolvisioner jag tänker kring och slå mig ned i de stolar jag nu får slå mig ned i. Samtalen ingår jag redan i.

Anne-Marie

This entry was posted in Autodidakten, Pedagogik, Pedagogiska miljöer, Styrdokumenten, Verkligheten, Visionerna and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Nya stolar och nya samtal

  1. Plura says:

    Lycka till i den nya samtalstolen önskar Plura.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.