Seminarie kring skriftliga omdömen

Ska hålla ett litet kvällseminarie med lärare från Stockholms Stad. Jag tror det blir en del frågor. Därför skapar DSC_9144jag en plats åt er här. Fråga på? Fråga på?

Seminariet tar upp formativa bedömningar och hur vi kan se elevernas kunskaper och dokumentera dem i det dagliga arbetet i klassrummet.

Jag är på språng denna dag, från dokument till handling kan man säga!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Formativ bedömning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Seminarie kring skriftliga omdömen

  1. Ulrika skriver:

    Hej!
    Jag var på din finfina föreläsning i Eriksdalsskolan för några veckor sedan. Ville barasäga att jag tyvärr inte kan delta i de efterkommande workshopen, även om jag hemskt gärna vill 🙁
    Ville också säga att din blogg ständigt inspirer och gör mig glad i min lärarvardag, men också att du är den person (usch person lät så opersonligt, medmänniska är bättre) som jag lyssnar till och känner samhörighet med vad det gäller sorg och saknad efter en mor. Min mamma dog detta datum för 6 år sedan (alladeles nyss och för tidigt). Därför läser jag dig nästan varje dag! Du är också en tröst!
    Kram och jag gillar din flytt, även om jag saknar din förra blogg… Den var så invand och trygg och separation är lite klurigt tycker jag.
    //Ulrika som är stolt innehavare av ett signerat ex av Vägen till…

  2. korlingsord skriver:

    Hej, men då vet jag ju vem du är. Jag signerar inte så ofta, jag har heller inte med mig böcker till mina föreläsningar. Jo, sorg är ett stort inslag i livet. Jag hoppas att du tänker fint om din mamma. Gör henne så levande som du förmår. Min mamma skrattar alltid, konstigt, men det är vad jag har efter henne. Jag vet också att hon skulle ha suttit på varenda föreläsning jag höll, och vara stolt. Sedan skulle hon vilja göra något tokigt. Hon gillade tokigheter min mamma.
    Jag gillar min gamla blogg, jag är rädd att den här bloggen förändrar mitt skrivande. Jag är lite rädd för det. Bloggandet i den andra är tre års dagligt bloggande, här är jag nykomling och är rädd att min gamla ton försvinner. Om det är så flyttar jag tillbaka. Bums. Anne-marie

Kommentarer är stängda.