Mitt barn skriver en tidning om Greta Garbo

Greta Garbo är död, körling fotograferar 2010Greta Garbo som skådespelare - körling fotograferar 2010Körling fotograferar mina barns skrivande alster för länge sedan, 2010Körling fotograferar 2010Körling fotograferar 2010

Detta är en köksbordsprodukt. Mitt barn är sju år. Mitt barn läser tidningen och gör en egen tidning. Detta händer för att det alltid finns papper, pennor, lim och tejp. Det fanns alltid, alltid böcker, tidningar och sådant som barnen kunde använda hur de ville. Det var alltid en hel del skapande aktiviteter i mitt hem. Det var alltid massor av ungar kring köksbordet. Det kan höra ihop med att jag älskade att baka. Jag bakade bröd och bullar varje dag. Ungarna befann sig mitt i smeten och jag kunde lyssna till samtalen som omslöt allt det som ritades och målades. Det var alltid mycket roligt. Jag lärde känna massor av andra små ungar på detta viset också. Kompisar och kompisar satt också vid bordet. Bullarna gick alltid åt.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.