New horizons – South Africa

Körling fotograferar 2010

Japp – då packas det iväg – och flygs över till en annan del av jorden. Jag ska landa i en annan verklighet – och den är lika verklig som den jag nu befinner mig i. Jag ska besöka några skolor. Titta på läraren i actionen. Ska försöka vara passiv. Vips kanske jag är där och undervisar lite grann – bara för att det är så roligt.

Anne-Marie

This entry was posted in Barns rättigheter, Fotograferingen, Läraryrket och lärarrollen, Verkligheten and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to New horizons – South Africa

 1. mie says:

  ”Världen är så stor så stor, så stor…” Lite här och där landar du för att inhämta nya intressanta iakttagelser och erfarenheter. De som du sedan, med stor generositet, delger oss bloggläsare. Önskar dej en lärorik, spännande och ANGENÄM resa!!

 2. Anne-Marie says:

  Jag plingelingar…. Kram A-M

 3. Kersti says:

  Önskar dig en lyckad resa. Kram

 4. Anne-Marie says:

  Det önskar jag mig också. Ticketack. A-M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.