Att förstå slutartiden

Körling fotograferar 2010

Jag försöker ta porträtt. Jag är mitt eget offer. Då jag tar närbilder av andra förstår jag hur svårt det är att vara naturlig. Man behöver också ha en attrialj att hänga upp porträttet på. Något personligt utanför. Kamera, pensel … ja vad som helst. Ett är säkert. Jag har roligt. Jag är överens med min kamera men inte med slutartiden. Jag vill fortsätta.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Fotograferingen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Att förstå slutartiden

  1. Kersti skriver:

    jag har varit på fotokurs hela helgen. Nu tror jag att jag börjar bli överens med bländare, slutartid och Isotal. Nästa steg att våga fotografera människor och inte bara sånt som står stilla. det finns alltid nya utmaningar. Kram dags att ses snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.