Här syns PUBLIC SERVICE samtalet!

http://svtplay.se/v/1939423/svt_forum/publice_service-dagen_2010_-_med_andra_ord?cb,a1366518,1,f,-1/pb,a1366516,1,f,-1/pl,v,,1939375/sb,k108208,1,f,-1

Det här inlägget postades i Barns rättigheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Här syns PUBLIC SERVICE samtalet!

  1. Martina skriver:

    Nu har jag tittat och kan bara hålla med. Men hur gör jag för att få mina arbetskamrater att tycka som du? På vår skola har vi haft åtskilliga diskussioner kring mobiltelefoner och det slutar alltid med att de som vill förbjuda telefonerna i skolan har högst röster. Det är därmed inte tillåtet men eleverna har det förstås ändå i smyg. För några veckor sen hände en rolig sak på min lektion. En elev viskade till mig att han var tvungen att ha den på. Föräldrarna var på förlossningen och han skulle få sms när det var klart. Mitt i lektionen fick han MMS med en fin bild på lillbrorsan. Det var en underbar stund av gemenskap i vår klass när vi fick dela hans glädje. Jag blev glad över att få vara en del av det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.