Verkligheten låter vackrare på engelska: Among the words

Välkommen in till mig. Så här ser det ut. Jag är fullt inne i ett skrivande. Idag har jag nästan inga böcker runt mig – annars kan jag ha travar med böcker uppslagna. Nu är böckerna fortfarande i bokhyllan. Jag tycker det är bra med grådagar. Först klockan tolv denna dag blir det frukost. Jag kom av mig redan klockan sju… så är det när man är fatt på något att skriva om som är därinne i huvudet. Orden vill ut. ”Upp flyga orden men tanken stilla står, ord utan tanke aldrig himlen når”(Shakespeare ur Hamlet).

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Svenskämnet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.