Se en liten föreläsning… och alla andra fantastiska

inga begränsningar! Se: http://blip.tv/file/2773125 där hon är först ut. #TMskol Hett tips!

Hämtat från Twitter. Jag är först ut – men lyssna absolut på resten också… jag ska publicera de andra två filmerna… Det är så många godbitar… Anne-Marie

This entry was posted in Autodidakten, Barns rättigheter, Föreläsningar jag ger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Se en liten föreläsning… och alla andra fantastiska

 1. Jeanette says:

  Kul att kunna se och lyssna på! Jag sitter försjunken i en hemtentamen, men noterar dina ord om att vara NYFIKEN och LÄRANDE. Det borde vara självklart som pedagog eller i vilket yrke som helst, så trist att arbeta om man anser sig vara färdiglärd och redan ”har hört och sett och vet allt”. Men det tål att sägas till sig själv många gånger, för att reflektera över om man kan se saker på fler sätt, än de man kanske lagt sig till med och känner sig trygg med. Utveckling är spännande!

 2. Anne-Marie says:

  Utveckling är det mest spännande. Jag vet inget så roligt. Speciellt när man ser det hos ungarna. A-M

 3. Jesús says:

  Hej Anne-Marie!

  Det var kul att se och höra dig i gâng. Det var lite konstigt att du inte fick flera frâgor. Det hade varit intressant med en mera aktivt utbyte. Du behövde väl mera tid med ditt framträdande, men det var mycket bra ändâ med din exemplifiering med de tvâ elever, tycker jag.

  Allt gott!

 4. Anne-Marie says:

  Frågor kommer med tiden. Gensvaren också. Skratten kommer spontant. Kvällen var mycket lycklig och arrangemanget gott. A-M

 5. Kersti says:

  Hej, så skoj att se dig i aktion på filmen. Jag ser dig gärna live någon gång när det passar och fungerar. Känner mig lite vilsen här på din nya sida, mycket text och mycket skola. Men det är så det ska vara eller hur. Läser och funderar men kommenterar inte så mycket. Du vet att jag finns här och där.
  Är själv mitt uppe i lärande och tankar om lärprocesser. Högskolepedagogik för lärare och handledare i verksamhetsförlagd utbildning. Studier pågår för fullt vilket gör mig en smula osynlig. Men snart är jag pedagog på ”riktigt” :)undrar just om det gör någon skillnad.

 6. Anne-Marie says:

  Japp, det är pedagogik. Men jag ska skriva lite krönikor och så också. Men jag vill inte förlora dig som läsare. A-M

 7. Kersti says:

  Det gör du inte även om jag skumläser lite ibland.

 8. Anne-Marie says:

  Så bra, kram A-M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.