Rulltrappstankar och en aning om pedagogik

Här står jag och är på väg hem. Min vardag. Alla dessa bilder som alltid bara är bilder. Man ser inte sin vardag. Idag har jag föreläst för lärare. Vardagsföreläst om vardagstänkandet. Klassrummets aktioner och lärarens förhållningssätt. Jag är ömsint. Tänker på de lärare som stannar kvar, sprudlar lust och energi eller lågmält tar till orda och berättar om sin kunskapssyn och … ja, det där med ungarna… man vill ju… och de … och så strömmar det värme mellan kollegor. Sånt tänker jag där jag står i min rulltrappa.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger, Pedagogik, Skriver om ditt och datt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.