Är själv i själva utvecklingszonen

Det jag trodde mig tänka och kunna är nu satt i nytt ljus eller i annan riktning. Det ger mig gungfly under fötterna. Det betyder att jag är fullkomligt lärande just nu tänker jag. Alltid denna konfrontation av det nya som sätter det gamla i gungning. Så tycker jag det ska vara. Det känns att lärande absolut är föränderligt. Det beror mycket på om man njuter eller blir rädd av det som tvingar tankarna i nya banor, eller rent av i väldigt gamla, men i ny tid och tänker att – nu börjar mina tankar om det jag vet att konstruera nya med näring från en annan tänkare.

Anne-Marie

This entry was posted in Vetenskap och teori and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Är själv i själva utvecklingszonen

  1. Sofie Nilsson says:

    Hej Anne-Marie! jag har hört att du ska upp till Krokoms Kommun och föreläsa nästa vecka, och eftersom jag flyttat upp till Jämtland igen tänkte jag ta en paus i mammaledigheten och gå och lyssna på dig! Kram

  2. Anne-Marie says:

    Det ska bli ytterst roligt att träffa dig ! A-M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.