FantasiCV till Kiwiskola!

Läste på din blogg och fantiserade iväg och såg dig som lärare/rektor på din egen Kiwiskola.
Då tänker jag skicka in mitt CV för att se om jag kan få anställning på skolan.
Bara en fantasitanke, en fantasiskola, ett fantasiCV men ändå,
vad roligt det är att fantasifantisera!

DSC_0006DSC_0006DSC_0006Jag har visioner om lärandet. Jag tycker ibland att dessa visioner handlar mer om lärande rättigheter. Jag har visioner om skolan där taket är borta och fönstren är vidöppna. Jag har visioner om eleverna och demokratin och lärandets kraft som bygger på principen dela, SHARE, och lärarens tydliga uppdrag och gestaltande av undervisningens fokus. Jag tror på det lärande som betyder att vi kan förvalta vårt lärande rum och det samspel vi lärare måste få till stånd – att verkligheten kräver nytänkande, företagande, kreativa lösning, visioner och mod!

Så skicka in ditt fantasiCV… vem som blir rektor för skolan? Inte blir det jag. Jag vill stå mitt i klassrummet.

Anne-Marie

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen, Visionerna and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to FantasiCV till Kiwiskola!

  1. Pingback: Vem vill vara rektor? « Rektorns blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.