Modell hur att lätt förstå kursplan och läroplan

Jag har funnit en modell hur att lätt förstå läroplan och kursplan. Dvs att börja problematisera läroplan och kursplan och den modellen ska jag skissa på. Den är bra och möjlig att synliggöra lärare och elevers hur. Jag publicerar här när jag är klar. Den tar mer och mer form och ingår i mitt större tänk om det stora innehållet och kraften i den.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Styrdokumenten och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Modell hur att lätt förstå kursplan och läroplan

  1. sspirit skriver:

    Intressant att se hur ”lätt” det är. För den enda är att du har säkert lagt mycket möda och tanke i den, för det andra blir det spännande att se hur problematiserar den var och en som använder sig av denna modell.

  2. Anne-Marie skriver:

    Kära Sspirit – det du skriver värmer mig – för en modell är mycket arbete bakom, väldigt mycket tänk, kreativt sådant, men när den väl är klar är den klar och synbart enkel. Jag blir så glad när jag får de förståelsen. Jag är en mycket tänkande människa. Tänker, grubblar och funderar. Hur den faller ut hos användare ska bli mycket intressant att se. Jag filar och tänker och bygger vidare… ticketack. A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.