Sommarpromenad – ett fotografi

Man kan tänka bildpromenad. Jag tänker motion, asfaltsblommor och motiv. Om motion kan man orda mycket och är ord att röra sig med, om asfaltsblommor talade man en gång massor om och förvånades över att de klarade sig så bra trots att allt var så svårt och besvärligt, och motiv det är det man grottar ned sig i och söker svar på. Vad menar de, vad syftade det till, och om man vill göra det enkelt för sig – motivet är så enkelt som en röd blomma. Men vem vill göra det enkelt?

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Fotograferingen och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.