Innovationstänkare? Jovisst!

Uberinnovativethinkers…!

Jag älskar ordet .

Fann mig listad i denna lista och kan nu dela mina tankar med andra runt om i världen! Fnissar glatt. Jag har aldrig känt mig ensam bland bloggare, tänkare och funderare, innovatörer och framtidsutsiktare och finner många jag gärna tar i hand, hälsar välkomna och låter mig välkomnas av … och fortsätter tänka, tänka och visionera mera!

Men så inser jag att det är bara bland dem och de som följer mig, lyssnar på och till mig, går i dialog med mig, som jag kan skratta högt och glatt. I andra fall är jag mest att betrakta som en slags fara, kanske ett hot.

Min vision är att:

låta ungar få den utbildning de har rätt till, att man barnkonventionerar mer kring ungar och deras möjligheter, att man samspelar bättre i miljöer som är delvis skapta för det. Att se framtiden och inte gårdagen i barns utveckling och lärande.

Anne-Marie

This entry was posted in Barns rättigheter, Läraryrket och lärarrollen, Värdegrunden and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.