Bob Dylan – det här förstår jag mig på!

Jag fick det här av Sspirit. Och det tackar jag synnerligen för. Jag älskar ju ordleken, och det här är fullkomligt underbart. Först läser Bob Dylan in sig i det som sägs av skyltar – därefter sätter han fart och gör det man måste göra – ha roligt med det som sägs och skapa något av det, vara kreativ. Jag kan ägna mig åt det här! Mest för mig själv och lite här på bloggen.

Ticketack för länken Sspirit!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Läraryrket och lärarrollen, Lektioner och lektionsförslag, Ordförrådet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.