Det lekfulla med orden

För många, många år sedan fick jag ett uppdrag att ta fram kylskåpsord. Det gjorde jag. Det blev en halv deciliter kylskåpsord. Dessa ord kan man sätta överallt där det finns en möjlighet för två ytor att känna magnetism emellan. Orden har en friare påverkan. De lägger sig där de vill, kryper in där de vill in, uttrycks för att skapa gemenskap eller för att återkalla något som inte längre syns i rummet. Man kan också öppna kylskåpet och förvånas över alla ord som finns där inne i kylan.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Ordförrådet och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.