Skola är där morfar är!

Jag tänker att skola i det stora hela är jag och min morfar vid min morfars patiencebord och min morfars ensamma kortspel och där morfar utan att låta sig avbrytas bjöd in mig att delta och sitta med, rådgöra och faktiskt se hur min morfar ”fuskade” utan att göra det och säga

– Sicken sinkadus jag fick den här att gå ut.

Jag tänker att jag satt i knäet på någon som kunde och som visade mig hur man spelade kort vilket var något jag inte kunde.  Och jag lärde känna min morfar på köpet. Så ungefär tänker jag mig skola!

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Svenska och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.