Röster om ”Ovan trädtopparna”

Boken Ovan trädtopparna är så ny, så ny och här är några röster om den:

Igår gav min syster mig ett boktips och tog fram din bok Ovan trädtopparna. Jag fick inte låna hennes, för den vill hon ha själv, så jag får helt enkelt köpa en egen imorgon.
Det ser jag fram emot! Det är så härligt att läsa om allt du gör för läsningen!

En annan röst:

Sen vårt samtal har jag tänkt och frågat mycket kring läsningen under min uppväxt och rent allmänt i min familj, spännande och fint att hitta nya historier. Så stort tack för att du öppnade upp de dörrarna för mig 😌

IT-mamman berättar så här:

Det är en vacker bok, full av respekt för berättarna. En av de yngre avslutar sitt samtal med Anne-Marie Körling med orden: ”Jag har aldrig talat om läsning på det här sättet och jag tycker det var intressant och kul att prata om det.”

Tänk så sällan vi är den där Lyssnaren! När jag läser Ovan trädtopparna påminns jag om lyssnandets konst. Som lärare, skolbibliotekarie och förälder är därför den här boken något av det vackraste och viktigaste jag läst på länge. Jag hoppas den hittar hem till många nattygsbord, bibliotek och mötesplatser.

Det här inlägget postades i Litteratur och läsning, Synligt läsande och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.