Tack Per Wallroth – Mentaliseringsboken

MENTALISERINGSBOKEN

Idag kom boken i min brevlåda. Jag kommer att läsa den, kommentera den, stryka under i den, skriva och fråga Per Wallroth om den, undersöka möjligheterna att i verklig god anda överföra den till professionen lärare. Det kan hända underverk om vi verkligen utvecklar förståelse och ansvar i relationerna till oss själva och de barn och unga vi möter.

Som sagt – brevlådan, kuvertet, boken – väldigt roligt att få den, ska bli underbart att läsa boken.

Mentaliseringsboken – Per Wallroth. Jag vill också påminna om Tor Wennerbergs ”Vi är våra relationer” en bok jag har återkommit ofta och mycket om här i bloggen. Jag är tacksam över att få vara mottagare!

Det här inlägget postades i Litteratur och läsning, Värdegrunden och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.