Tack Per Wallroth – Mentaliseringsboken

MENTALISERINGSBOKEN

Idag kom boken i min brevlåda. Jag kommer att läsa den, kommentera den, stryka under i den, skriva och fråga Per Wallroth om den, undersöka möjligheterna att i verklig god anda överföra den till professionen lärare. Det kan hända underverk om vi verkligen utvecklar förståelse och ansvar i relationerna till oss själva och de barn och unga vi möter.

Som sagt – brevlådan, kuvertet, boken – väldigt roligt att få den, ska bli underbart att läsa boken.

Mentaliseringsboken – Per Wallroth. Jag vill också påminna om Tor Wennerbergs ”Vi är våra relationer” en bok jag har återkommit ofta och mycket om här i bloggen. Jag är tacksam över att få vara mottagare!

This entry was posted in Litteratur och läsning, Värdegrunden and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.