Situationsanpassat bemötande

Utbildning av handledare i kundanpassat och situationsanpassat bemötande

hittade jag hos Kungliga Biblioteket. De har en kurs som heter så. Jag tänkte genast på en kurs i samma sak i skolans värld. Jag gillar ordet situationsanpassat. Det gör att man hamnar i rummet och i tiden. Här och nu med andra ord!

Jag har också så livlig fantasi att jag genast börjar konstruera episoder i det Kungliga Biblioteket som kräver situationsanpassat bemötande. Och då blir det mest roliga saker och helt tokiga sådana. Sådan är jag. Jag fyller säkerligen på med någon sådan berättelse senare idag. Bara för att det är så roligt att hitta på situationsanpassade berättelser. De kräver ju mottagarhandlingar. Skapar möten. Tänk!

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen, Lektioner och lektionsförslag, Strategier, Styrdokumenten, Värdegrunden, Verkligheten and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.