Flygplansöverblick – redskapen vi använder – och nätverket vi lever i

Det dramatiska avståndet behöver inte betyda att man flyger över och ser en annan farkost. Det dramatiska avståndet är när man besitter ett redskap och andra inte gör det. Gapet mellan de som reser på nätet och mångutvecklar kommunikation och kommunikationsförmåga och de som skapar alltför kraftiga brandväggar för kommunikation, tja, är inte där med andra ord. Kanske har det med hastighet att göra. De som är där kommer fortare att erhålla information och kunna välja den. De som inte är där är utestängda denna möjlighet.

Den första viktiga sak en sydafrikan sa till mig då jag var i Sydafrika är fortfarande en hissnande insikt jag erhöll – I´ve got an emailadress! Jag insåg efter mycket tänkande vad detta kunde betyda för den som sade det:

Kommunikation! Utbildning! Dialog! Nätet! Världen!

This entry was posted in Kommunikationen, Verkligheten, Visionerna and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.