Körlings kök nästa gång – Tema Vygotskij

Jag planerar ett Körlings Kök. Innehållet blir Vygotskij. Han sitter med på en osynlig stol och tänker – Så de pratar och så bra att de gör det!

This entry was posted in Kommunikationen and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Körlings kök nästa gång – Tema Vygotskij

 1. sspirit says:

  Medlärande!

 2. sspirit says:

  Medlärande!
  Vägledande!

 3. hej hej!
  jag går andra året på lärarprogrammet och håller på att jobbar på en b uppsats. jag har valt att låta min handla om föräldrars tankar kring högläsning och en undersökning kring om föräldrar läser, när, vad och hur ofta de läser m.m. Jag letar överallt efter tidigare forskning om just föräldrars roll i högläsning. Men jag hittar inte alls mkt. Nu tänkte jag om du har någon tips på tidigare forskning eller vetenskapliga texter om just högläsning?

  Tack i förhand! Mvh Emma Roodla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.