Ämnen, kursplaner och något om hållbarhet

Ämnen ska resa sig ur askan, skrev jag till denna bloggare och generösa delare. Kursplanerna är byggbara och delbara, formbara och utgivna. Låt oss finna gemenskap med varandra ur styrdokumenten. Det kan betyda en slags hållbarhet, alltså att vi har något att hålla oss till och i. Jag tror på allt som är utanför lådor men det betyder också att jag vet vad som finns i lådan. Jag tror ibland att vi glömmer själva utgångspunkten.

 

This entry was posted in Barns rättigheter, Klassrummet, MITT UTVIDGADE KOLLEGIUM. Hälsa på en kollega, bara ett klick bort, Ordförrådet, Styrdokumenten and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.