Engaging curriculum

Jag fick höra om den här skolan via en kontakt från Amerika:

K¹² has become the largest provider of online learning for grades K-12, because we know better than anyone else how to build engaging curriculum that blends online and offline learning experiences. We also enable differentiated instruction down to the individual level — rooted in decades of educational research.

Körling fotograferar 2010

Jag söker ord för läroplaner och kursplaner. Det är vackra ord – engaging curriculum. Om vi läser våra kursplaner och vår läroplan så finner vi precis samma sak i dem.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Styrdokumenten, Verkligheten, Visionerna och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Engaging curriculum

  1. Martina Lundström skriver:

    Har du sett det här klippet på youtube. ”A vision of K-12 students today”. Engage me! För övrigt gillar jag din blogg så jättemycket.

  2. Anne-Marie skriver:

    Den ska jag lägga in i bloggen – tack för tipset – och så glad blir jag över det du skriver om min blogg. Tack för att du läser här. Kommentera så ofta du får lust, du kan bara skriva hej….. A-M

  3. Martina Lundström skriver:

    Hej

  4. Anna James skriver:

    Hej, den är bra har sett många liknande på teachertube, en helkul sajt som man får många bra ideér och uppslag från.Har inte sett den med elever, bara med text.Det är en tankeställare för hela lärarkåren speciellt den om att ”China has more honour kids than we(USA) have kids”. Var hamnar då vi i Sverige med bara 9 miljoner.Det kommer att bli en mycket intressant framtid med länder som Kina och Indien på frammarsch. Måtte vi i detta lilla självgoda land fatta det.Tack för en mycket bra blogg.
    Anna

Kommentarer är stängda.