Lärarcoachning i klassrummet

Körling fotograferar 2010

Det tycks mig som en mycket god sak börjar utfomas i SkolSverige. Jag hör om coachning i klassrummet med fokus på lärarens utveckling och lärande bland eleverna. Det tycker jag om att höra. Det skulle jag gärna vilja delta i. Jag har alltid begärt ögon på min egen undervisning så att jag kan utveckla min förmåga att undervisa och det i den mångfald som krävs. Jag har flera sätt att beakta och betrakta mig själv – ett slags självvärdering och självanalys av det jag gör.

Anne-Marie

This entry was posted in Läraryrket och lärarrollen, Styrdokumenten and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.