Föreläsartag! Skolforum idag! Trollhättan imorgon!

Humlan Fllyger 141Föreläste idag på Skolforum. Jag tyckte om min publik. Många ordade om föreläsningen efteråt, kommenterade min blogg positivt, och därmed gjorde ni mig glad. Väldigt glad. Jag kan bara tacka här ifrån… min blogg är min plats att göra det på.

Varmt tack!

Killarna ur HUMLAN FLYGER tog detta fotografi då jag talade på Teachmeet igår… och jag gillar just detta fotografi – jag talar om något viktigt och då ser jag nog ut så här…

Tusen tack igen.

Anne-Marie

This entry was posted in Föreläsningar jag ger, Formativ bedömning, Styrdokumenten, Visionerna. Bookmark the permalink.

4 Responses to Föreläsartag! Skolforum idag! Trollhättan imorgon!

 1. Tack själv Anne-Marie. Själv fick jag nöja mig med att se ditt bidrag bakifrån. Får nog kika på filmen…

  Det var kul att till slut träffas, även om det blev ett snabbt möte

  Mvh
  Mattias, rödtotten vid podiet.

 2. Anne-Marie says:

  Kära Mattias, du gav ett bestående intryck, sympatiskt och med flera pedagogiska glimtar i ögonen. Jag hoppas vi kan diskutera mera och göra fler möten av detta slag. Jag har aldrig känt mig så glad som efter föreläsningen och Teachmeet. Fler! Mer! Många! Flera! Ha det gott, Anne-Marie

 3. Lena T says:

  Missade din föreläsning -idag -igen!! Jobb, jobb i montern….Vårt gemensamma förlag förstås! Och eftersom du verkade så nöjd efteråt förstår jag att dina åhörare var nöjda också! Och inte ska jag till Trollhättan i morgon -nehej Älvsjö again! Hälsa trollen.

 4. Anne-Marie says:

  Japp… jag ska förtrolla dem… A-M

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.