Luta sitt fulla huvud

Körling fotograferar 2010

Jag lutade mitt fulla huvud en aning hit… och sedan en aning dit. Tänk att få tömma ut några tankar här… och några där… ett huvud fullt av framåttänk, pedagogiktänk, mötestänk, visionstänk… mina tankar, tänkte jag.

– Jag önskar mig en plats att tömma ut alltsammans på, sa jag till min chef.

Han tittade lite pedagogiskt utmanande på mig. Sen sade han:

– Det är just det du ska göra här! Välkommen!


Anne-Marie

Det här inlägget postades i Visionerna och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Luta sitt fulla huvud

  1. Fröken P skriver:

    Har du några fler tankar om hur utvecklingsintresserade lärare kan tömma ut sina pedagogiska tankar i Stockholmsområdet? Det tål att tänkas mer på tycker och tänker jag. Hör av dig om du vill tänka tillsammans!

  2. Anne-Marie skriver:

    Klart jag har! och på olika glada och trevliga sätt – allt ska utmana tänket. A-M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.