Jag ville vara i ett klassrum

Jag vet inget roligare än att vara lärare och vara i ett klassrum. Jag vet inget underbarare än att vara med elever.

Jag vet ingen arbetsplats och inget yrke som har så många bollar i luften och olika sådana; golfbollar, tennisbollar, ballonger, fotbollar, stenkulor, studsbollar, fjäderbollar, klot, jongleringsbollar, handbollar och en läroplan där alla dessa bollar ska mötas, utvecklas och få skapa gemenskap; dvs idéer, människor och kunskaper. Frågor som bollas hit och dit. Jag ville vara i ett klassrum!

Vore jag företagare skulle yrket lärare vara en merit. En lärare kan och har mängder av strategier att hålla grupper och smidigt ändra fokus och hålla kurs också då det syns omöjligt. Ja, förlåt, nu vill jag inte att lärare ska byta arbetsplats. Jag kastade bara upp en kunskapsboll om läraryrket!

This entry was posted in Barns rättigheter, Klassrummet, Kommunikationen, Läraryrket och lärarrollen and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.