Skrivstil är en sak men

… att skrivstila är en helt annan. Då skriver man med ett speciellt innehåll tänker jag lekfullt. Många frågar mig om skrivstil. Jag har en en stil. Här skriver jag på ett sätt och på andra platser på ett annat. Jag skrivstilar! Tjolahopp!

Det här inlägget postades i Styrdokumenten, Svenska, Svenskämnet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Skrivstil är en sak men

  1. Martin Widengren skriver:

    Hej!
    Jag fick iden att googla efter typsnittet för den sk ”skolöverstyrelsestilen”, den skrivstil som infördes 1975 i grundskolan o bl a jag fick lära mig. Tyckte eg att den var rätt elegant, dessutom har den ju ett kultvärde. Men jag hittar den inte. Så jag undrar om jag kan få ett tips om den finns att ladda ned eller få tag på någonstans för datorn.
    Tack på förhand!

  2. Anne-Marie Körling skriver:

    Hej, vilken fantastisk skrivstil det måste ha varit. Den blir jag nyfiken på. Ska lägga upp ett ord så får vi se om någon nappar i bloggen och vet vad detta är för något. Tack för din fråga. A-M

Kommentarer är stängda.