Att få sprida idéer och få tillbaka plåsterord

Fick detta på mitt facebook:


til fredag får vi skolebesøk fra XX kommue. 8 lærere vil se hvordan vi er inspirert av deg. Lærerne GLEDER seg


och ibland då jag själv tappar hopp och vägriktning så behöver jag plåsterord. Någon frågade mig – Vad vill du med ditt tänk – och mitt absoluta svar blev – Skapa innehåll, ta vara på innehåll, ge redskap och möjligheter för barnen där de själva har en stor, stor plats! Vara lyssnande och seende!

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger, Verkligheten, Visionerna och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.