Kommunikation

Körling fotograferar 2010

Färdas genom Stockholm – från Södra delarna till de Norra – och jag färdas genom det centrala. Det gör jag också  i mina tankar. Och under tiden går jag igenom det centrala i den föreläsning jag ska hålla. Jag ska tala om textrörligheten, om textens undertext, om textens samspel med vårt tänkande och så tänker jag använda mig av bilden för att skapa ordrikedom och ett gemensamt ordförråd. Det handlar om komunikation! I dubbel bemärkelse.

Anne-Marie

Det här inlägget postades i Föreläsningar jag ger, Modellerna, Ordförrådet, Vetenskap och teori och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.