Det Metta Fjelkner sa gjorde ont…

Körling fotograferar 2009

Jag lyssnade på Metta Fjelkner idag. Hon talade under den digitala parollen om den digitala verkligheten på skolorna. Lärare har inga egna datorer… lärare har kopiatorer och overheads. Reality bites….

men det gjorde ont i mig då Metta berättade att hon hade sin sista undervisande lektion … och nästan på klockslaget återgav hon när hon höll sin sista lektion. Jag har en förståelse för just det där klivet. Ut ur klassrummet. Det är en oändligt hög tröskel ut ur detta undervisande och underbara rum. Något som säger allt om lärarsjälen.

Anne-Marie

This entry was posted in Barns rättigheter, Klassrummet, Läraryrket och lärarrollen and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.