Lgr 11, Sandra mina ord och Digitala akademien

Sanna mina ord! så tänkte jag. Jag ligger i min tänkarsoffa och funderar, Sandra är på Digitala Akademien och sänder ett kort från den, och vips ser jag mina ord på annan plats och förmedlade av någon annan. Då tänker jag. Sandra har jag aldrig träffat men känner samma iver och undervisarglädje som hon, vi har kontakt och det är jag glad för. Jag tänker digitalt, här ligger jag och filosoferar borta från allmänheten och ändå uppkopplad i den takt jag själv vill och kan. Det kommer via facebook, twitter och gensvar här. Det känns en aningens spännande. Onekligen!
Tack Sandra för att du tänkte på mig, tog ett fotografi och såg till att jag fick det, tack du som föreläste och förde mina ord vidare, tack för det digitala och så delar vi vidare i gemenskap med varandra.
Och orden på tavlan hör ihop med mina egna tankar, från min blogg eller från Grundskoletidningen där jag skrivit en lång artikel – Släpp lärarna loss det är höst – om läroplansarbete och den aktivitet det ska innebära för alla i skolan!
Det här inlägget postades i Barns rättigheter, Kommunikationen, Läraryrket och lärarrollen, Styrdokumenten och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.